Welkom bij Live Blackjack Spelen

Blackjack-schakelaar

Blackjack Switch – Een Blackjack-spel dat de speler begunstigt

Een populaire en unieke blackjackvariant wordt Blackjack Switch genoemd, die de speler de mogelijkheid geeft om kaarten tussen 2 handen te wisselen.

Wat echt interessant is aan dit spel, is dat spelers vier kaarten ontvangen die samen twee blackjack-handen vormen, maar de laatste kaart van elke hand kan worden verwisseld om een ​​sterkere hand te creëren.

De regels van Blackjack Switch

Laten we het volgende voorbeeld bekijken. Stel je voor dat je twee handen blackjack speelt en je krijgt een aas en vier in de eerste hand en een 7 en een vrouw in de tweede hand.

In klassiek blackjack zou dit je een totale hand geven van 5/15 voor de eerste hand en 17 voor de tweede. In Blackjack Switch kun je beide handen verbeteren door de vier en de koningin om te wisselen, zodat je 21 en 11 krijgt, wat veel betere handen zijn.

Omdat sommige spelregels die van traditioneel blackjack volgen, bijvoorbeeld alle splits en dubbels zijn toegestaan, kun je bij de eerste hand gaan staan ​​en dan bij de tweede verdubbelen om een ​​21 te zoeken.

Dit is het fundamentele verschil tussen Traditioneel en Switch Blackjack, dat spelers een uniek voordeel in het spel geeft, hoewel er een prijskaartje aan hangt.

Een gevolg van het toestaan ​​van het uitwisselen van kaarten tussen handen is dat de dealer Hit op een zachte 17 hand, waardoor het huisvoordeel met 0,22% wordt verhoogd.

Het is belangrijk om andere regelvariaties van Blackjack Switch te benadrukken, zoals natuurlijke blackjack-handen die niet worden uitbetaald op 3:2 maar in plaats daarvan op 1:1.

Een andere variatie die het vermelden waard is, is dat wanneer de dealer 22 trekt, hij niet Bust gaat, maar in plaats daarvan de 21 van een speler pusht en elke andere handwaarde behalve een natuurlijke 21 die 1:1 uitbetaalt aan de speler.

Houd er rekening mee dat als u na het uitwisselen van kaarten een Blackjack-hand krijgt, dit niet als een natuurlijke Blackjack wordt beschouwd.

De Super Match Side Bet

Er is ook een nevenspel beschikbaar op Blackjack Switch waarmee spelers extra geld kunnen inzetten op een nevenweddenschap die uitbetaalt afhankelijk van specifieke handcombinaties.

Een winnende handcombinatie op de Super Match side-bet is een hand van paren die weddenschappen tegen 2: 1 uitbetaalt en als u twee paren krijgt, krijgt u 8 keer uw oorspronkelijke inzet.

Een andere geweldige handcombinatie met hoge uitbetalingen is de three of a kind waarbij uw inzet met vijf wordt vermenigvuldigd en bij een lucky four of a kind wordt uw inzet met 40 vermenigvuldigd!

Het plaatsen van een weddenschap op de nevenweddenschap is geheel aan jou, maar als je besluit om het te proberen, zal dit je spel zeker veel spannender en opwindender maken.

Blackjack Switch is een van de vele verschillende blackjack-versies die beschikbaar zijn om online te spelen. De regels van dit spel in combinatie met een extra side bet-spel, maken dit een van de meest aantrekkelijke blackjack-spellen voor spelers. Als je meer wilt weten over dit en vele andere geweldige blackjack-spellen.